Відкритий Кубок міста Харків 2014 з гри Го

SK4zxXaw5Ls
Почався останній тиждень січня, і це означає, що до Відкритого Кубка міста Харків 2014 з го залишилось усього кілька днів! Харків’яни готуються до змагання з усіх сил, аби провести турнір якнайкраще – адже це перша серйозна подія у харківській го-спільноті за кілька останніх років. І турнір обіцяє стати цікавим заходом не тільки для місцевих любителів гри го, але й прийматиме гостей з різних регіонів України. Свою участь у змаганні вже підтвердили 26 осіб з різних міст.

На початку місяця активісти з Харківського міського Го клубу побували на Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області, де окрім запеклої боротьби на гобані, уважно спостерігали за організаторами турніру, щоб набратися і собі досвіду та ідей.

Тож, поки харків’яни готуються до турніру, гравці го з інших міст ще мають можливість замовити квитки та завітати на Відкритий Кубок Харкова 2014 з гри го, що відбудеться у найближчі вихідні, 01-02 лютого.

Положення турніру можна прочитати у відповідній гілці форуму УФГО. Також на форумі можна одразу зареєструватись для участі в турнірі.